Accept inkomstförsäkring

Försäkringsbolaget Accept erbjuder privat inkomstförsäkring för att behålla en större del av din lön när du går arbetslös. Få förhöjd ersättning upp till 80 000 kr/mån i 300 dagar. Kostnaden beror på din nuvarande lön och anställningsform. Det finns ett antal olika anpassade inkomstförsäkringar riktade till anställda, egenföretagare samt kompletterande alternativ framtagna för den som omfattas av en kollektiv inkomstförsäkring via fackförbund. Accept är en oberoende privat specialist på olika typer av försäkringar. Begär en kostnadsfri offert direkt på Accept.se.

Teckna inkomstförsäkring hos Accept

 

Försäkringsskydd Kostnad

Accept 120
Utbetalning max 80 000 kr/mån
Utbetalningstid:120 dagar

85-400 kr/mån

Accept 300
Utbetalning max 80 000 kr/mån
Utbetalningstid:300 dagar

140-530 kr/mån


Privat inkomstförsäkring

Om ditt fackförbund inte erbjuder någon inkomstförsäkring eller om du inte anser att villkoren är tillräckligt förmånliga, finns så klart även möjlighet att teckna en privat inkomstförsäkring genom ett försäkringbolag. Accept erbjuder en försäkring som garanterar lönen med ersättning i 300 dagar, vilket fungerar som ett utmärkt komplement till den ordinarie A-kassan. Hos Accept är egen företagare mellan 21 och 55 år välkomna att ansöka. För att vara berättigad krävs det att du är bosatt i Sverige sedan minst 2 år och att du är medlem i Arbetslöshetskassan.

Svensk Handels inkomstförsäkring
För dig som är ansluten till Svensk Handels och Arbetsgivarnas a-kassa (SHA) kan du nu teckna en förmånlig inkomstförsäkring hos Accept. Skyddet försäkrar din inkomst upp till 32 000 kr/mån i 100 dagar och kan endast tecknas av egenföretagare. Kvalifikationstiden är 18 månader och gäller vid konkurs/likvidation. Månadskostnaden för dig med eget företag är 149 kr/mån.

För att kunna teckna denna försäkring hos Accept krävs följande:

Kontaktuppgifter Accept

En bild på Accept Hemsida:www.Accept.se
Telefon:08-629 24 90
Epost:info@accept.se
Fler uppgifter hos: Allabolag.se Hitta.se